Colaboratori

Despre noi

Scurt istoric

Aplicaţia Catalog-EDU a pornit de la viaţa reală. Iniţiatorul acestui proiect s-a confruntat cu situaţia dificilă de a nu avea timp pentru educaţia fiului său. Programul de lucru prelungit, precum şi deplasările dese în ţară au făcut imposibile vizitele la şcoală pentru a consulta dirigintele privind situaţia şcolară precum şi comportamentul la ore a copilului. De aici şi până la ideea unui instrument online, care să întărească legătura părinte-şcoală şi să facă posibilă o comunicare eficientă, bazată pe încredere între părinţi şi copii, nu a fost decât un pas.

Echipa Catalog-EDU lucrează la îmbunătăţirea continuă a aplicaţiei, primind în acest sens numeroase sugestii atât de la unităţile de învăţământ care beneficiază de serviciile noastre cât şi de la părinţii cu iniţiativă care doresc unelte cât mai avansate de informare asupra situaţiei şcolare a "micilor învăţăcei".

Cine ar fi mai potrivit pentru a proiecta şi a pune pe roate o astfel de aplicaţie decât un... profesor? Project Manager-ul echipei a lucrat timp de mulţi ani ca profesor la catedra de informatică a unui liceu, astfel că modulul de administrare al aplicaţiei a fost conceput întocmai pentru a ajuta cât mai mult cadrele didactice, personalul auxiliar dar mai ales conducerea şcolii în munca pe care o prestează. În acest sens, diverse situaţii şcolare, rapoarte solicitate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, închiderea anului şcolar precum şi informarea tuturor părinţilor asupra diverselor evenimente ce au loc în şcoala, au fost complet automatizate şi se află la doar un click distanţă.

Echipa Catalog-EDU vă stă în permanenţă la dispoziţie. În acest sens vă rugăm să consultaţi pagina de contact.